27. helmikuuta 2014

Mari-Katariina ja arvonta

 
Mekkotehtaan Katariina #2 on tehty Marimekon ohuenohuesta puuvillasta. Kangas on läpinäkyvää, joten tein tähän aluhameen. Se on tehty miehen kahdesta vanhasta kauluspaidasta.


Helmet kaulaan ja mehukekkereille.

Järjestän uuden mekkoblogini kunniaksi arvonnan. Kommentoimalla tähän, millaisen kepposen olet joskus tehnyt olet mukana yhdellä arvalla. Liittyällä lukijaksi tuplaat voittomahdollisuutesi, eli saat kaksi arpaa. Jos et liity lukijaksi, jätä myös yhteystietosi, jotta saan sinut arvonnan päätyttyä kiinni. Ja sitten palkinto. Saat yllätysmekon haluamassasi lasten koossa. Osallistumisaika päättyy 6.3. 2014.

17 kommenttia:

 1. Ihana arvonta, liityin lukijakseni (kun se vihdoin on taas mahdollista, eikä selain estänyt). Tässä postauksessa on todella kaunis mekko. Meidän neito tarvinnee koon 122 pituuden mutta leveydessä riittänee muutaman koon kapeampi.
  kaivolanmaki at saunalahti.fi

  VastaaPoista
 2. Minä järjestin anopilleni yllärisyntymäpäiväjuhlat, tässä tapauksessa se tais olla kepponen kun mitään juhlia ei missäännimessä pitänyt järjestää. Liityin lukijaksi ja jos kerrankin arpa soisi niin meillä on likan vaatteet kokoa 110

  VastaaPoista
 3. Olen tehnyt useampana pääsiäisenä saman kepposen: keittänyt tavallisen kananmunan mignon-munan tilalle laatikkoon.

  Liityin myös lukijaksi, joten kahdella arvalla mukaan :) Minulla on myös uusi ompelu-blogi, tervetuloa lukemaan: http://miihani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihania mekkoja oot tenhy! Mä olen äärimmäisen laiska ompelemaan mekkoja, varsinkin joustamattomista kankaista. Eli palkinto olis siinä suhteessa ihan kiva ;)

  Kepposista tuli ekana mieleen semmonen, kun penskana lapattiin naapurin postilaatikko hiekkaa täyteen. Sääli hyvää naapuria! Liekkö tuo edes kepponen, vaan ennemmin ilkivaltaa :P

  Minä en tuohon lukijahommaan ole perehtynyt, niin ollaan sitten anonyyminä :) (ja nyt onnistuu)
  aikka (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Kahdella mukana ja laitettiin pienenä mustaa lankaa ikkunaan kiinni ja sanottiin äidille kun tuli kotiin että huups meni ikkuna rikki. :D

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko, tahtoo tämän ystävän tytölle. :) Poikien äitinä ei itse saa koskaan ihastella näitä. Kepposia on tullut tehtyä monenmoista. Hämähäkki (leikkisellaiset) kiusat kavereille taitaa olla parasta hupia toisen ollessa päikkäreillä. ;)

  Kahdella arvalla mukaan. ey9937@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 7. Lapsena viritimme siiman päähän kukkaron tielle ja kun ohikulkija kumartui noukkimaan, vedimme sen pois. Tosin yksi vikkelä setä nappasi kukkaron ja sanoi vievänsä sen poliisilaitokselle.

  VastaaPoista
 8. Lapsena harrastin paljonkin sitä, että söin kaikki karkit tai keksit yhtä lukuun ottamatta paketista ja jätin lähes tyhjän paketin kaappiin. Kun joku sitten otti paketin käteensä, siellä ei ollutkaan pettymykseksi kuin yksi jäljellä. Tuoreena tyttövauvan äitinä olisi mekkopalkinto enemmän kuin houkutteleva! 1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Yksi arpa minulle, kiitos! Ei tule nyt mitään mieleen. Veljeni sen sijaan harrasti lapsia ollessamme pilailuja. Kerran hän mm. osti torilta pilailusormen, jolloin luulin vanhempiemme kanssa, että hänen sormensa oli pahasti loukkaantunut.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 10. Anopille vietiin äitienpäivänä kukkakimppu, papereiden ympäröimänä tietysti. Paketista löytyikin sytykeruusuista tehty kimppu, eli ruusujen jatkoksi laitoimme niihin tammen oksista varret :)
  Birgitta dragon_2807@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Minä olen mestari-keppostelija :) Tehdään lasten kanssa lähes päivittäin jotain kepposia tai käytännönpiloja toisillemme :) Tänään laitoin makarooneja vessanreunan alle ja tytön istuttua kuului semmonen rutina että tyttö luuli pytyn hajoovan alleen :) :) Heh heh.
  Pienin tytöntyllerö kaipaisi kipeästi puoli-vuotiskuvauksiin kivaa mekkoa, ei omista vielä yhtäkään. taalasmaaa(at)gmail.com (huom osoitteen 3 aata lopussa)

  VastaaPoista
 12. Siivottiin appiukon kääpinkätköt ja aarteet kun olimme siellä kotimiehenä. Kenkää sai mm. leipäpussinsulkijakokoelma. Liityn lukijaksi, näyttää blogisi mukavalta. outituomivaara (at) yahoo.com

  VastaaPoista
 13. Sellasen kepposen tein kun kuorin mandariinia, kuoret lähti tosi hyvin, ja jäi kokonaisen näköiseksi, oli toiselta puolelta ihan ehjä, asettelin kuoret takaisin hedelmäkoriin muiden mandariinien sekaan ehyt puoli ylöspäin niin että kuoret näytti vielä kokonaiselta korkkaamattomalta hedelmältä. Äiti sattui ottamaan juuri sen keppos mandariinin ;D Ja tais vähän huutaakkin ja minä olin tikahtua nauruun! coccionella (miukumauku) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 14. Ihana blogi. Kepposia ei just tule mieleen, mutta tässä edellä kyllä tuli hauskoja kepposia esille :). Arvontaan osallistun mielelläni :) . Liityn myös lukijaksi!

  VastaaPoista
 15. Hauskoja kepposia edellä :D Kovasti koetin miettiä mitä kepposia sitä on tullut lähiaikoina tehtyä enkä muista muita kun lapsuuden lompakko-naru kepposet. Sitä harjoitettiinkin usein ja joskus aikuiset jopa suuttuivat, sitten vasta hauskaa olikin :D Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 16. Joskus rippileirillä kerättiin kaikkien leiriläisten kengät veneeseen tunnin aikana ja soudettiin vene järven toiseen laitaan ja ankkuroitiin se sinne ja tultiin toisela veneellä pois... leiriläliset olivat kieltämättä hieman ihmeissään, mihin kengät on hävinny. No kun he olivat kengät hakeneet, niin keppostelijat saivat kylvyn samassa järvessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja ehdottomasti lityn tällaisen blogin lukijaksi!

   Poista