2. toukokuuta 2014

Kesätuulen kevyt - Like a summer breeze


Löysin Löytö-Palasta ohuita puuvillakankaita. Hintakaan ei päätä huimannut (alle 10 e/m), joten mukaan lähti tämä kukkakangas ja vihreä renkulakangas. Tämä on sopivan kevyttä Katariinaan, vaikka jo viimeksi kuminauhoja paikoilleen värkätessäni vannoin, etten tekisi enää Katariinoja. No, tässä nyt siis kuitenkin taas yksi lisää. Tein tähän yhden muutoksen - korotin takakappaletta reilulla sentillä, jotta se suojaisi selkää paremmin auringolta. 

I finally managed to find really light cotton fabrics. Because the price was more than right, I bought some of this floral grey and some green with rings on it. This is perfect for Katariina, even though last time trying to get the elastic bands just right I swore that it would be my last Katariina. But here we are again... I altered the pattern slightly by making the back panel slightly higher so that it would protect the back a bit more from the sun.


Seassa hivenen sinistä. With a hint of blue.Tässä vielä mekko vihreästäkin kankaasta. Tein suuremman, kokoa 116, sillä tämä lähtee ihanan serkkutytön päälle. Mietin vielä, että pitäisikö laittaa valkoinen pitsi helmaan...ehkä ei.

Here's the green dress I also ended up making. This is one size bigger as it is intended to be worn by Minea's cousin. I'm considering adding white lace to the hem...Hmmm... maybe not.5 kommenttia:

 1. Kiitos Krista. Tästä Mekkotehtaan Katariinasta on tullut mun lempikaava.

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Itsekin tykkään kovin tästä mallista kun kuvista olen näitä mekkoloisia ihaillut...muistelen vaan että niissä taisi koot alkaa vasta aika isosta?!

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Katariina ei ole isokokoinen ja kokoa voi säätää noilla kuminauhoilla. Leveyttäkään ei ole liikaa. En ole kaventanut kaavaa ollenkaan, toisin kuin Orelmaa. Tässä on kokona 98/104 ja Minea on vaatekoossa 92 ja 98 väliltä.

  VastaaPoista
 4. oi, mä rakastan mekkoja! ja just tälläsiä mekkoja! ja mekkotehtaan mekkoja. Mut siis sun kankaat on niin täydelliset näihin mekkoihin.

  VastaaPoista